Vrijwilliger worden

Een stichting kan niet zonder vrijwilligers. Lijkt het je leuk en leerzaam om via onze stichting op te komen voor de in het wild levende wolven? Heb je affiniteit met de wolf en natuur ? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de volgende activiteiten


Wolf deskundige:

Als wolf deskundige ben je bereid om je kennis en kunde met betrekking tot de wolf en zijn leefgebieden in Nederland met ons te delen en stel je je informatie ter beschikking van de stichting zodat we gezamenlijk een zo uitgebreid en compleet mogelijke bron van informatie worden. Tevens kan naar uwer goedvinden de informatie gebruikt gaan worden in de door ons te ontwikkelen bronnen van les en informatie materialen.


Communicatiemedewerker:  Functie reeds ingevuld

Als communicatiemedewerker ben je vaak het aanspreekpunt voor externe partijen. Ook zoek je actief contact met externe partijen zoals de media en andere organisaties en personen om onze doelen te bereiken en onze standpunten uit te dragen. Tevens moet je hier denken aan het aangaan van contacten bij de media om zo ook onze kant van het verhaal te kunnen doen en hun te wijzen op eventuele foutieve berichtgeving. Je houdt ook nauw contact met de mediamedewerker en de social mediamedewerker zodat onze standpunten overal gelijk zijn. 


Mediamedewerker: 

Als mediamedewerker houd je de diverse media in de gaten wat er allemaal over de wolf geplaatst wordt, deze informatie speel je door naar onze communicatiemedewerker zodat deze erop in kan spelen en ook deel je het gevonden nieuws met onze social mediamedewerker zodat ook deze het nieuws kan gebruiken. 


Social mediamedewerker: 

Als social mediamedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitdragen van onze doelen en visie via social media. Voor het dagelijks bijhouden van alles wat erop facebook, twitter en Instagram gebeurt wat betrekking heeft op de wolven in Nederland. Je moet hier denken aan het volgen van wolven en natuurliefhebbers zowel personen als organisaties en groepen etc., het genereren van meer likes en volgers zodat de stichting meer en betere naamsbekendheid krijgt. Je hebt hier dus een grote verantwoordelijkheid wat betreft het gezicht van onze stichting op Social media. 


Juridisch adviseur: 

Als stichting ter bescherming van de wolf willen wij ook op juridisch vlak actief worden. Dat houdt in dat we gaan controleren of er overtredingen begaan worden jegens de wolf welke bij de wet zijn verboden. Hierbij kunnen wij dus goed juridisch advies gebruiken om vervolgens misschien tot procederen over te gaan, dit kan als stichting alleen zijn maar de voorkeur gaat uit in samenwerkingsverband met grotere organisaties om zo sterker voor de dag te komen. Als juridisch adviseur geef je ons advies naar onze kansen en mogelijkheden, ook het contact op juridisch vlak met andere organisaties behoren tot de werkzaamheden. 


Coördinator Veld medewerkers: 

Iemand die alle mogelijke wolf territoria in beeld brengt, daar de grondbezitters, landeigenaren, beheerders en WBE bij zoekt zodat we hierop kunnen inspelen als zich daar een wolf vestigt om te kijken of we het wild beheer plan aangepast krijgen.  Dit met eventuele hulp van lokale veld werkers die hun gebied in kaart kunnen brengen en dit door geven aan de coördinator.


Pr-medewerker:

Als pr-medewerker ga je actief op zoek naar donateurs, sponsors etc om vermogen te creëren om onze doelstellingen te kunnen uitvoeren. Tevens ga je op zoek naar mogelijkheden om de stichting meer naamsbekendheid te geven dit kunnen onder andere promotie producten zijn.  


Webmaster :

Als webmaster vrijwilliger help je met de opbouw en het professionaliseren van de website, je moet hierbij denken aan het adviseren en meedenken hoe we onze website beter kunnen maken, hoger in de ranking kunnen krijgen, de punten waar we aan moeten denken zoals de AVG, de diverse mailboxen goed kunnen beheren en hoe we onze contact formulieren goed en duidelijk kunnen krijgen. 


Spreekt één of meerdere van de activiteiten jou aan? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met je op .


Reacties gesloten.