Wordt donateur

Stichting Wolf Nederland is een vrijwilligersorganisatie die werkt zonder overheidssubsidie. Wij komen op voor de in het wild levende wolven en hun leefgebieden. Onze activiteiten, zoals het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal, bijhouden van onze website/media kanalen en het voeren van juridische procedures, kosten geld.

Wil je ook dat de in het wild levende wolven een kans moeten krijgen om in vrijheid te leven en te sterven. De wolven in Nederland hebben onze hulp hard nodig. Met jouw donatie kunnen wij ons belangrijke werk voortzetten en uitbreiden. (Zie hier onze Doelen)

Word dan donateur, dit kan door een eenmalige bijdrage of door een periodieke machtiging. Voor meer mogelijkheden kunt u contact opnemen met info@stichtingwolfnederland.nl

Doneer hier.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*

Of maak rechtstreeks een bedrag over op : IBAN nr. NL27INGB0006335865 t.n.v. Stichting Wolf Nederland .

Pagina bekijken

Reacties gesloten.