Word donateur

Wil je ook dat in het wild levende wolven een kans moeten krijgen om in vrijheid te leven en te sterven? Word dan donateur, dit kan door een eenmalige bijdrage of door een periodieke machtiging.

Stichting Wolf Nederland is een vrijwilligersorganisatie die werkt zonder overheidsubsidie. Wij komen op voor in het wild levende wolven en hun leefgebieden. Onze activiteiten, zoals het ontwikkelen van voorlichtingsmateriaal, bijhouden van onze website/media kanalen en het voeren van juridische procedures kosten geld.

De wolven in Nederland hebben onze hulp hard nodig. Met jouw donatie kunnen wij ons belangrijke werk voortzetten en uitbreiden. (Zie hier onze Doelen). Voor meer mogelijkheden kun je contact opnemen met info@stichtingwolfnederland.nl

Doneer hier:

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*

Of maak rechtstreeks een bedrag over op : IBAN nr. NL27INGB0006335865 t.n.v. Stichting Wolf Nederland .

Pagina bekijken

Reacties gesloten.